Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου…

by Island Vibes

Υπάρχει ένας “μυστικός” μαγικός προορισμός στο Νυδρί της Λευκάδας, που σε κάνει για λίγο να ξεχάσεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να χαθείς σε μία άλλη διάσταση του χώρου και του χρόνου.

Πρόκειται για το Τhe Hammam, ένα μαγικό μέρος ευεξίας και περιποίησης του σώματος και κατ’ επέκταση του νου, που με τη χαλαρωτική του ενέργεια, την απίστευτη ατμόσφαιρα και τις υπηρεσίες του, καταφέρνει να σε αποσυμφορήσει από όλη την πίεση που έχει συσσωρευτεί στο κορμί και κυρίως στο μυαλό σου.

Είτε είσαι από την Λευκάδα, είτε κάνεις διακοπές εκεί αξίζει να κάνεις ένα διάλειμμα και να προσφέρεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου. 

Οι υπηρεσίες ποικίλουν, από την απόλυτη εμπειρία ενός παραδοσιακού λουτρού που περιλαμβάνει 30′ χαμάμ, απολέπιση με κετσέ και στη συνέχεια μασάζ με αφρό πλούσιο σε σύνθεση μελιού, λάδι καριτέ και άργκαν, μέχρι τις εξειδικευμένες και θεραπευτικές τεχνικές μασάζ και τα διάφορα προϊόντα προσωπικής φροντίδας το the Hammam κάνει τα πάντα για να σε επαναφέρει ψυχικά και σωματικά στο κατάλληλο σημείο.

the hammam, lefkada, island vibes,

Στις τεχνικές μασάζ δεσπόζουν το Greek Herbal (Βαθύ χαλαρωτικό μασάζ για τους μύες με παραδοσιακές Ελληνικές τεχνικές), το Asian Herb bolus Blend (Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ με θερμά πουγκιά που εφαρμόζεται για να καλμάρει το νευρικό σύστημα, να εξισορροπήσει την ενέργεια, να απαλύνει πονεμένους μύες και περιοχές με ενοχλήσεις), το Bamboo Massage (με ρίζες στην αρχαία Μαλαισιανική παράδοση που προσφέρει χαλάρωση και ευεξία καθώς το φυτό Bamboo συμβολίζει την ευελιξία, την ειλικρίνεια και την απλότητα), και το Hot stone Massage που δοκιμάσαμε εμείς, το οποίο θεωρείται μασάζ Γης με την φιλοσοφία της Ανατολής και περιέχει την αρχαία θεραπευτική τέχνη ενεργειακού μασάζ με ηφαιστειακές πέτρες από θερμό βαλσάτη (μαύρη λάβα) αποτελώντας πρότυπη θεραπεία στην αποκατάσταση της φυσικής και πνευματικής ισορροπίας!

the hammam, lefkada, island vibes,

Το πιο σημαντικό όμως στην εμπειρία του the Hammam είναι η αύρα του χώρου που επιτυγχάνεται από τη καταπληκτική και χαλαρωτική ανατολίτικη μουσική, το σωστό υποφωτισμό αλλά κυρίως από τα άτομα που ασχολούνται και προσέχουν εσάς και το χώρο.

Πριν κλείσουμε μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τα διάφορα προϊόντα προστασίας του δέρματος (π.χ. λάδι ηλίου με άρωμα καρύδας) αλλά και τις υπηρεσίες ολιστικής περιποίησης του προσώπου που παρέχονται στο χώρο!

Και για αποχαιρετισμό, θα βρείτε στο τραπεζάκι στο σαλόνι να σας περιμένει τσαγάκι με μαύρη σοκολάτα! Καλή απόλαυση!

the hammam, lefkada, island vibes,

Υ.Γ. Με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που βιώνουμε οι σύγχρονοι πολίτες (άγχος, δουλειά, συνεχείς μετακινήσεις) είναι πλέον απαραίτητο να κάνεις ένα διάλειμμα και να αφιερώσεις χρόνο σε δύο πράγματα που ταλαιπωρούμε πιο πολύ, το σώμα και το νου που εν συνεχεία έχουν επίπτωση στο ψυχισμό μας.

More info at The Hammam

You may also like